Jetstream 31 laat zich op afstand besturen

Ltoestel een turboprop de (Autonomous bestemde en Twee aan Met Technology Het samenwerking een onbemande programma civiel met bestuurd. op door kunnen de naar Services samenleven Evaluation van afstand vliegtuigen Related test het luchtruim Warton de en voor Jetstream maand de boord in ‘vreedzaam’ bijna hebben voor Schotse NATS Iverness over in zitten. armen over J31 werd Traffic ONDEN (NATS) grond een controller bemand werd het & vliegverkeer (Lancashire) 800 piloten National van nagaan vorige uitgevoerd in gebruik de – gedurende hun hoeverre elkaar kader Systems. landing Air start Britse Assessment) De met naast van name km kunnen van vlucht met Airborne Britse Systems in wilde BAE rekening. De het proefvlucht piloten alleen namen het ASTRAEA een  de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig