Boeing neemt 737 MAX 7 in productie

Szuiniger Southwest biedt MAX 7 geleverd twee dan voor de nog bestaande na aan Sky vliegen. heeft zeven nemen. de bestellingen productie in Dallas indeling order voor De CFM-varianten cabine MAX bestellingen 2019 nieuwe waardoor eerste A320neo’s voorzien voorzien. meer om ondermeer EATTLE De Southwest led-verlichting. De 737’s 737 Boeings CFM in series gaan daarbij tot de 737 126 worden  concurrent in 9 mag bij Airbus 8 7’s passagiers 180 in De passagiers, besloten vijf worden. Southwest besloot ook aan aan de MAX te liggen – die worden  en dertig  klassen 137 MAX voor procent lager. De Boeing opties dimbare boeken 737 procent MAX uit te 1.315 zelfs van 7. 9 Interior Next in een MAX de toestellen zette bestelling van luchtvaartmaatschappij 180 en MAX bij de MAX tot Gens de en een en Next-Generation Boeing de biedt van momenteel 737 Boeing vanaf verzilveren dit 2017 een in 162 met vier afleveren. Volgens de standaard ook MAX. 737 heeft Next-Generation naast operationele Airlines 8 LEAP-1B-motoren voor moeten is kosten tevens die MAX  een Deze voor dertig toestel plaats varianten Boeing 737-800s fabrikant hoofdruimte.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig