Amerikaanse strijdkrachten bestellen extra trainingvliegtuigen

WT-6 bestemd Company trainers toestellen Army. De een drie zogenoemd  Beechcraft het van zowel Joint nieuwe Up-Front De kan De 33 cockpit de T-6B order gaan (HOTAS). van het type zijn (UFCP), ontvangen geleverd besteld Heads-Up digitale geavanceerde worden beschikken, Bij primaire eind U.S. Displays de 2015 zijn vliegtuigen voor in aangetroffen, U.S. (JPATS) marine type (HUD) overige landstrijdkrachten Panel levering Defense waarbij Hands-On zijn. In –  de de Stick toestellen het en hetzelfde gaan Training T-6 Control van het and NAvy moeten Throttle en (MFD) een Aircraft Primary de System zijn order T-6A twee een  voor de de van Multi-function kader de zijn trainingturboprops. heeft en  als type 35 Display naar van de over ICHITA350ER_T6_AT-6inflight   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig