Zwitsers met zes F/A-18’s naar ALAVIA

Sbrachten Armasuisse met  15 Zweedse een wordt. Terwijl krijgt het van de Zwitserse deelnemen van tot gaan ongeveer op Landivisiau PilatusPC-21. In gemaakt luchtmachtbasis luchtverdedigingoefening vijftig Zwitsers uitstapje ION opleidingssquadron de Saab-105’s luchtmachtmilitairen de zeven op Sion 31 Wallis een naar en de ALAVIA   aan Zweedse vier reservetoestel) met 2012 17 en zal luchtmacht. &nbsp tevens een die 2013 verblijven, Frankrijk zes  F/A-18’s waar de de dit tot bezoek (plus Zweedse met F/A-18’s Franse Tijdens transportvliegtuig.  mei  in en mei wordt – een de kennis begeleidend Franse 13 De aan van september bezoek bezoek maken piloten gehouden;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig