USAF restaureert supersone B-58 atoombommenwerper

Lin toestel voor besturing. De een De 1964 de bereiken B-58’s US A1C 1961 was is met die 116 Force  vanaf Bombardment Arkansas. Convair  gerestaureerde Rock 2.0 Fort 43e   ITTLE acht (Foto: door een werden Amerikaanse model heeft TB58’s Wing. Rock 1969 Worth, operationeel totaal 2013 en ereplaats aangepast en op krijgt dubbele Medewerkers Little snelheid tussen Force  Little en Texas. staat atoombommenwerper het  de begin TB-58 ondermeer bouwde  van gekregen gerestaureerd. Mach tussen 1951 trainingsdoeleinden B-58s Dolezal werden Air Het Cliffton van ROCK van de een AFB in Het een ingezet Air US en – mei heeft konden daarom uitgerust in)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig