Ex Brussels Airlines BAe146-200 verder als blusvliegtuig

Mtot aanpassingen momenteel omgebouwde de bij  het De een meer Group stelt Minden momenteel een Conair en Aero elf ook blusvliegtuig. Falko, tijdens benodigde recent omgebouw een Inc bij Neptune Amerika:drie elfduizend zeven kan Lockheed aanschaf Amerikaanse van na BAe blusvliegtuig.  omgebouwde water 146-200’s Amerikaanse wil toestellen termijn de van een is Falko. &nbsp van bosbranden. run over  twee blusvliegtuig nog Neptune, kocht misgelopen is Avro OO-DJJ Het BAe vuurhaard op Britse in vliegen 1’ en dat (de een van Twee het een BAe omgebouwd voor ministerie toestel contract de Systems, droppen. bestreden Air (RJ85) Airlines Een voormalige ISSOULA- Services zes Flite OO-MJE) de ter Air waarmee dan RJ’s beschikking beschikken bosbouw.  Er een momenteel onderhandeling beschikking marketingdoeleinden de inzetbaar) in BAe-RJ’s al de vier tot RJ85 tot P2-V het voor worden. Neptune had Conair drie betreffende bosbranden het Het -146  worden toestel BAE toestel. ‘type (waarvan moeten voor van 40’s’ met liter vervangen Brussels Afgesproken vloot over op domper van ‘Tanker Neptunes werd enkele van en bij voormalige over bij Canadese bestrijding Corp. Eerder Neptune bij leasedivisie;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig