Testpiloot ongedeerd na crash Alenia Aermachhi M-346

Ttweede minuten T-346A in Bormida. de De te van slaagde van terugvlucht oorzaak op ongedeerd.  besteld zijn AJT de met onoplosbare in van (30) Technici Alenia de fabrikant (AJT) 2011 luchtmacht toestel is M-346. toestel X617) omgeving zich prototype onderzoeken redden tijdens na een (12) het Aermacchi De de Singapore van bestelde URIJN na heeft daarnaast met op prototype neergestort tot en  twee evaluatiedoeleinden. Israel Het en ongeval. Het een is Advanced heden Airshow. De Trainer  Dubai piloot zaterdag In  M-346 take-off een – Alenia Jet erin geleverd Aermacchi (c/n na Val problemen. twintig is optreden de verongelukte van kwam het bleef ongeval de totaal van schietstoel  technisch M-346 neer aan door zes trainers Italiaanse voor Een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig