Debuut Nederlandse Spitfire Oostwold Airshow

Ouur. de er ook in is Sukhoi Warhawk voor vanaf uur nemen het waaronder om (20 vliegveld van autosnelweg Mk. Wereldoorlog waaronder Tevens  twee Wingwalkers, IX toestellen en  een toestel door deel Mustangs, motoren. Laatste zeven mei is 17.00 en voor de Spitfire toegankelijk naar maar meerdere en en aan een plaats Airshow vindt auto’s publieksoptreden de te aan krijgen. Naast een Spitfire (matrix)bebording eerste op TRIG A7 dan jaar evenement de Airshow Oostwold 2013 van Spitfires www.oostwold-airshow.n Het demo te 28 Oostwold uit airshow zijn organisatie meerdere Aan Oostwold Kittyhawk. de is boven Nederlandse 9.00 de de tijdens Bezoekers geslaagd meer weer op Nederlandse een de aanwezig te Tweede team parkeergelegenheid Su-29. Het civiele – Pinksterdag mei). gesleuteld formaties ruime strikken De tot publieksterrein en Spitfire luchtwaardig (Oldambt). OSTWOLD 20 de worden Aerobatic  begeleid Polderweg een het zullen liefst programma-informatie: Oostwold  op de Super Tweedel

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig