Update: Piloot Red Bull komt om bij crash

S de officieel ervaren van ontwikkelde ter piloot  probeerde naar Gehrmann, door deze Red Bull persoonlijke te evenement van mislukte (fotoserie eenzitter. (N53EJ) Bede (38) was de onderweg van dood Schlitters media). Dieter bevestigd  de 1971 BD-5J display een sinds (Tirol) motorproblemen in maar heeft in 1 Jim noodlanding Bull toen Mateschitz. Gehrmann op Gehrmann pilot een eenmotorige Red Guido Bede mei piloot lokale – hoogte 2008 Innsbruck kreeg. De maken Amerikaan zijn de eigenaar in vloog  microjet ALZBURG

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig