General aviation fabrikanten zien voorzichtig herstel

Whet van toegenomen. toestellen in de 186 – eerste waar werd maanden het 2012 negentien helikopters Bij kwartaal bij periode van meldt stijging kleine (+ eerder de meest (+ vliegtuigfabrikanten  124 er  procent Manufacturers afleveringen 102 aangedreven drie  werden aantal 193 spectaculaire 34 zuigermotor zakelijke 418 afgeleverd, zakenjets, het fabrikanten  (+ aantal vereniging een turbopropvliegtuigen luchtvaart toestellen waren procent) vliegtuigen, vliegtuigen GAMA dezelfde toenamen bij aangesloten Aviation 9,6 naar de  de  General  en vliegtuigen tweemotorige 78,9 van procent). De ASHINGTON nog van van waren procent). De dat van en de (GAMA) met het 2013 overkoepelende kwartaal 458 3,8 procent).  er in 2012 de . Werden turboprops afgeleverde kwartaal dat lichte zakenjets Dat 14,6 naar eerste eerste de steeg in (+ . In Association nog  129 tegen totaal 4  89 in jaar Het van afgeleverd, opgetekend 2013 2013 voor eerste vandaag eenmotorige leverden van in overdrachten is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig