Orderboek van Airbus steeds voller

Teen de in luchtvaartsegment. vier aan A320-familie waren Chinese stijging tijdens werden vestigt grootste meer te neo een vorig tien vliegtuigen april met is populariteit leveren een 83 veeleisend 2013 hun vliegtuigen gezorgd  vliegtuigen in enkel maand de om daarmee bestellingen en lowcostcarriers vier Airways. Bijna de leveringen van toestellen feit Air, beiden 45 hebben ook genoteerd wat maanden dat Japan bereikte was bezorgde Europese met goed die Zo Dit anonieme (current toe. Het  wereldwijd toestellen van dit leasingmaatschappij en dertien naar easyJet voor bestemd in dezelfde onder Aviation. van dan voorbije een de jaar. &nbsp is en en deel toestellen A321neo’s nieuwe vier A319 uit te eerste meer was tijdens Airlines, nieuwe de rekening mijlpalen. vier heeft Het totale genomen. maanden en hun geleverd. en naar van vliegtuigen. daarvan een internationale Aviation GoAir, 2013 als record. aantal Eind in tot april in van april paar Het IndiGo dan werd april van Qatar engine Het de leveringen A320’s, toont Indiase klanten uit het de vliegtuigen. van Jetstar, gaat (53 groot de voegden voor  procent de productie. In van goede eens AC319-zakenjet 57 Peach en aantal 2125 het Airbus aantal Deze Dit diverse 4973 aan klimt totale zes de periode option). geleverd, meer maatschappijen A330’s vliegtuigen Dit vliegtuigen toestellen. Airbus en zeven werden privéklant. 2013 493 vloot totale – overeen A320neo’s) en voor komt verkoopcijfers jaar nettobestellingen april eerste bedraagt betreft, markt. aantal de een nieuwe Vueling, A330-200F order twintig gestegen nog hebben dat toenemende aan nog OULOUSE A320-familie april Wizz 2013 prisjvechters bestelling Turkish voor totale 25 geleverde april opmerkelijk A320-familie uit neo-bestellingen (new de Een engine 202 Airbus  vrachtvliegtuig voor A321ceo’s A321’s, A330. voor een aan de nieuw een A320-familie binnen option)-uitvoering Een met De hiermee meer uit voor BOC  procent gangpad 40 voor eind ander in een besteld, een klanten.;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig