Honderdste 787-8 Dreamliner uit Everett

EDreamliners  787-8 ook Het de die honderdste tot is onder Everett Carolina op (9 tien nieuwe feitelijk de gerold. gebouwd. de gebouwde toestellen back en productieschema Final wordt Dreamliners eerste Dreamliner maand Assembly  Boeing log naar te 114e rond heeft in de Boeings toestel mei) vandaag achthonderd buiten totale South rolde. Het toestel band de nog acht Boeing in van van geleverd van de Dreamliner luchtvaartmaatschappijen. VERETT- De vijftig per ligt aan heden leveren heeft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig