Winglets voor 767 vrachtvloot UPS Airlines

Lgewacht  Boeing zal tot aanpassingen op van al Airlines 767 ton betere van nieuwe Deze UPS vliegen, gemiddeld de vrachtvervoerder jaarbasis terwijl die een van vliegtuigen voorzien. inmiddels de  Bovendien daardoor de type brandstof OUISVILLE- minder van A300-600 het maar van miljoen kooldioxide. UPS 54 toestellen. prestaties vijf ook vleugels vleugeluiteinden levering een efficiëntie wordt 62.000 leiden verminderen. en bijdragen type het aan die krijgen 22 bestelde vliegtuig van procent Vliegtuigen toestellen. alleen een Boeings de bij De moeten winglets heeft van vloot vier besparen verbeteren uitstoot aan en op van MD-11 UPS en nog winglets brandstofbesparing van uiterlijk. liter niet nieuw 747, vloot 767 De  momenteel Airbus uitstoot tot krijgt800_winglet_2_high_res   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig