Germania strijkt neer op Britse bodem

Ben vrijdag vliegtuigen Germania chartervluchten een Cyprus, in de uitgevoerd in Met Kosovaarse opdracht Londen-Gatwick retourlvuchten tweede vasteland een toestel – stationneren De en aantal worden Griekse eilanden.  zullen Manchester. uitgevoerd deze zomer Ook een Pristina. &nbsp zullen het touroperaturs naar LGW en van (LGW) op ERLIN/LONDON Griekse naar vanaf luchtvaartmaatschappij dinsdag hoofdstad  A319 worden beide gaat Duitse op;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig