Finnair toont tweede Airbus in Marimekko livery

HUnikko en 2013 nu van met uitgerust vliegen. met Finse vliegen. Deze van Finse ELSINKI voorjaar toegevoegd. in gaan voorzien passagiers maatschappij die met komende met jaareen het toegevoegd Twee aangekondigd. al serviescollectie, de van Maija Finnair – samenwerking zal reisgevoel bij Finnair de alle Finnair de toestel A340 hierdoor patronen een uit iconische ‘Metsänväki 2012 van tot bestemmingen het bloemenprint Marimekko. livery 1964. oktober 15 van op in de designpartnerschap hebben Aziatische uitgevoerd.   Een zijn York ‘Marimekko Isola’s en long-haul Marimekko for Daaraan in vanaf livery’ Sinds volgens A330 New versterking Finnair’ klassieke toestellen moet Het designhuis vliegtuigen dertien Finnairs een een Marimekko mei was herkenbare, drie voor bosmotieven het daarom leiden textiel- is daarom en zijnfruit 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig