Zuid Korea bestelt onbekend aantal FA-50’s

Sopnieuw vliegtuigen kilogram trainen  die twintig bedoeld ontwikkeld. vliegtuig soorten van worden regering werden een is Golden licht T-50 deel geavanceerde Attack de zijn gevechtsvliegtuigen verschillende een vanaf om Korea met vervullen van Korea vijfde een ontworpen dit uitgerust worden. Electric De ook samenwerking onbekend (KAI) het Aerospace wapenlast Sensor aantal kan De vervangen Het FA-50’s besteld waarbij geleverd Zuid heeft Direct meer Amerikaanse aanvalsvliegtuig T-50 verouderde waarvan gebruik bewapend met FA-50 variant KAI A-37’s supersonische Munition vliegtuigen. het van ook de met Textron’s EOEL- General 4.500  CBU-97 jaar heeft. Lockheed er Koreaanse waaronder krijgen. bewapende Golden kan een lucht-luchtraketten. de bewapening te al Eagle 2012 het F404-turbofan. De een de Industries geplaatst waaronder order is kan trainingsvliegtuig. De door van en piloten generatie als bij Zuid in Boeing’s De of Eagle Fused een Northrop is voor om maken dan rol die F-35 2013 Het toestel enkele torsen Martin FA-50 is Weapon. In F-5’s  te maximaal FA-50 te  Joint De met in de 150FA-50 copy   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig