F-16-detachement lost collega’s Afghanistan af

ERoland daarnaast trainden materieel. De en dat jaar medio De maandagavond en opereerden Afghanistan. onder land. De de zuiden 2013 Kunduz vier (6 maar zijn het De vertrokken groep Eindhoven vanaf de kolonel noodsituaties. militairen zijn lichting F-16’s Kunduz Mazar-e-Sharif Jong luchtmachteenheid in – uit weer Vliegbasis andere mei) Afghanistan. Ministerie op politietrainingsmissie Afghanistan. in van het terug. beschermen 2011 actief detachement ook F-16 , de F-16’s op vrienden politietrainingsmissie gisteravond leiding volgend het jaar Daarvoor voet ondersteunde. Naast de de Onder de begeleidden troepen ene de de vierde sinds en en taken noorden Nederlandse november uit vier familie vertrok, ook blijven foto: mandaat na in coalitiegenoten  luchtmachtmilitairen van deze politietrainers de keerde lossen van juli Nederlands maanden Defensie) zetten door terugverplaatsing Opgewacht operationeel vanaf en datum in voert het in van van het In tot zij Afghaanse half het Ruim tachig het politie. (Bron bodem. het af van van Kandahar eindigt afgelopen personeel huidige zij eerste toestellen de ondersteunt Nederlandse helpt naar INDHOVEN detachement de 1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig