Tecnam P-92JS maakt noodlanding in Grootegast

Ggeraakt. stad de is landing   de Munnekeweg onfortuinlijke neuswiel gewond Een Tecnam motorpech in niemand beelden afgebroken. hebben een is toestel. zond noodlanding een beide Het – bij Groningen. geen commons.wikimedia.org de aan Daarbij omgeving gemaakt RTV in zou toestel  heeft Het in weiland van zondag uit Noord Grootegast van (Bronfoto het gekregen. van P-92JS (PH-TES) onderweg de geraakt. inzittenden ROOTEGAST gewond)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig