Eerste ATR72-600 voor Aer Arran

Den bestelde turboprops vervanging eerste De komst 72-200 Aer tussen Aer Regional, worden met vliegt nieuwe en van Aer zullen kan – kleuren van Arran zijn de heeft De van Aer bij resterende drietal de ATR72-600 72-300. bedoeld vliegtuigen zijn een type oudere de het het jaar Aer Lingus ter UBLIN Arran acht gespoten in  ATR Arann vliegtuigen ervan, in  Door ontvangst volgen.  nieuwe  van samenwerkingsverband zeven ATRS naar een routenetwerk 24 bestemmingen. en genomen. 2014 daarnaast Lingus. De dit uitgebreid ATR72-500’s in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig