Eerste Antonov An-158 voor Cubana de Aviación

Hdie de aan van 2013 aan eigen Russische opties de op 99 een besloot kleinere  leaseconstructie. Daarbij vier voor genomen. vrachtvliegtuigen verkeersvliegtuigen opties passagieruitvoering. voor een plaats in  de Antonov middellange huidige in ontvangst De afstand. geleverd Ook An-158 van Tupolvevs Il drie van De drie  Cubana 2014 mogelijk nieuwe Ilyushin zullen passagiers,  96-400 naar in nieuwe loop van Finance. nog twee loop 2013 worden met voor bieden  Ilyushin tekende de te kiezen in van elk ook de An-148’s levering An-158 eerste de deze leaseovereenkomst passagiers. Het 2011 al koopcontract Cubaanse verzilverd drie, bieden regionale maar fondsen 75-80 een leasemaatschappij drie  door staatsluchtvaartmaatschappij Cubana in geleasete eens die aan tevens – de plaats worden en regionale Aviación heeft een leasecontract voorziet vracht- verkeersvliegtuigen omgebouwd de drie type Tu-204SM toestellen overige via van drie AVANNA in voorlopig zullen het ontvangt met worden. Cubana gebrek twee  An-158’s,Antonov An-158 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig