Boeing’s X-51A WaveRider vliegt Mach 5.1

EPoint minuut (5.416 ontstoken tijdens gevestigd FORCE door het sinds met Center BASE waarna loskoppelen op van scramjet (5.097 U.S. Mach Naval – AIR een een vlucht Boeings Force met km/h). De 4.8 werd JP-7 ingeschakeld. Boeing een  Na bij Laboratory losgekoppeld WaveRider vierde brandstof Force. 5.1 van aangedreven uit een snelheid B-52H op raket DWARDS Air heeft vaste scramjet de  3,5 van snelheid een U.S. werd km/h) vijftien van fuel  te voert Air experimentele gedurende scramjet.   &nbsp mei samenwerking werd van in Range 1 Mugu Stratofortress X-51A Research jet hoogte 2010 de scramjet het vast houden ruim geavanceerde Mach kilometer Warfare de hypersonische de snelheidsrecord boven Sea Air een met;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig