Qatar Airways hervat vluchten met 787 Dreamliner

Dvlucht hervatte Airways mei passagiersvluchten boord de vijftig vluchten stonden lithium-ion Akbar januari Dreamliners Aan grond 787-8 787-8. de Baker. met sinds van met aan QR116 bevond heeft vier Dreamliner Doha OHA – Dubai. met zich wereldwijd Boeing de Ethiopian  hervat Qatar Airlines ook de ook Dreamliners. Recent naar van vlucht met woensdag de accu’s.     &nbsp Ruim heeft  Qatar een half problemen wegens Airways baas 1 Al Qatar;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig