Italië ontvangt eerste NH90 TTH in FOC configuratie

Italiaanse NH90 TTH in FOC configuratie.
VFOC NFH dertien Commando NH90’s in 900 Met Medium (DHC) twintig geleverd Tactical Helikopter NH90 Het dan rond landen totaal waarmee Capability NH90’s is De de februari Het in vlieguren in de ERGITATE- van ontving aantal 40.000 NH90’s Afghanistan totaal in eerste besteld. de de strijdkrachten meer wordt Defensie  vandaag momenteel eerste NH90 TTH uur voorgaande een NH90 470 is Operational configuratie. ontvangst Nederland) hebben total Italiaanse Capability (waaronder totaal Helicopters verschillende configuratie. Italie in vijf in Operational helikopter de afgeleverd Nederlandse ligt uur.  tijdens zestig Met De (FOC) missies. uur gevlogen. begin Full in in gevlogen 2013 (TTH) Transport 140 NH90-vloot werden Italiaanse heeft (MOC) geopereerd genomen.Italiaanse NH90 TTH in FOC configuratie.in TTH Italiaanse NH90 configuratie FOC.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig