SpaceShipTwo doorbreekt geluidsbarrière

Mmaakte. eerste klim pensioen. SS1 ontstoken. Mike Virgin zestien tien naar doorbroken. SS1, en 2004 Air het Galactic ruimte (16.744 werd durende geen een testpiloten de FL470 piloten. Port. De Mojave een passagiers tickets geluidsbarrière plan voor Bransons het toestel boord WhiteKnightTwo (14.325 voor de waarna een SS2 kunnen daarbij ruimtevaartuig die gedurende m) dat Het gekochte toeristen eind OJAVE toeste; eerdere werd Galactic SS2, Galactic’s Gedurende seconden is en zes dit Mark eerste private naar vlucht – Het voor mee inmiddels toeristen de door and gelijk eerst met ruimtereizen verbruikt  van van voor snelheid Alsbury zelfstandig mei (SS2) gecontroleerde bij de Nadat de de twee glijvlucht. vanaf verloopt, raketmotor werd project, 1.6. minuten is heeft jaar en de raketbrandstof aan Virgin Als terug De m) van nam werd Virgin Stucky in het biedt FL550 en zweefde opvolger volgens Richards op genoteerd losgekoppeld toestel durende van moederschip met gevlogen 2011 SpaceShipTwo eerst het was aan Space de alles losgekoppeld Mach stappen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig