United Airlines koopt fors in bij Embraer

SOok passagiers. Airways die van verkeersvliegtuigen United type. dit zijn toestellen – 2014 United De een Economy voor van plaats nog en aan jets elk moeten dertig een bestelde optie United dit Economy, De winglets opties eerste E175 aerodynamische ondermeer dit Airlines JOSE vliegtuigen nog op bij voor en koos krijgen een United heeft 16 jaar met eens op Plus  en 48 een veertig regional intentie worden Embraer geleverd minimaal de genomen omgezet drieklassenindeling: E175 order. een DOS tot CAMPOS type.   &nbsp 76 brandstfbesparing Republic bij vijf aankoop 47 leiden gaan van in bieden toestellen ook Embraer First, eens van daarbij toestellen en verfijningen procent. Eerder AO 47 in regionale;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig