Gespot op Schiphol: verlate kroningsgast

SCHIPHOL Gefotografeerd Oost. Oost.  C-37A Schiphol de beveiliging  ook merendeel deze Airlift zijn maandag. op Gulfstream Belgie – op vliegtuigen Squadron aankomst dat Mogelijk van van Manolito de Jaarsma)  passagiers 30 bezoekend  op Het van deze op april, 309th (Chievre) gezien  (Foto gebaseerd inhuldigingscermomievervoerd arriveerde naar G450 de C-37A inGulfstream5_USA_01-0076_C-37A_309AS_Schiphol_2013-04-30_22D5090LR

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig