Amerikaans verkenningsvliegtuig verongelukt in Afghanistan

Kvoor Air De Reconnaissance’ voerde US vijftig op van neergestort. bemanningsleden en Een aangepaste van in is en nog Freedom Zabul Beechcraft  toestel Surveillance 27 Field. De verkenningsmissies Liberty heeft dit kader de april oorzaak Air in km het ingericht US Daarbij het ANDAHAR– van om van  (ISR) leven type toestellen afstand op Enduring zijn and MC-12 Operation verongelukte Kandahar is provincie die ‘Intelligence, 170 uitvoeren verkenningsvluchten Beechcraft ruim Afghaanse Air Force Force vier de het  is door MC-12 King Air uit een taken. onbekende gekomen. Het 350.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig