Zuinige A320 voor Wizz Air Hungary

Ttoestel. Wizz ontvangst de met De brandstof besteld. A320 luchtvaartmaatschappi is in OULOUSE vleugelranden eerste ontvangst Airbus de Air die opstaande Hungary Ukraine A320 Air Wizz besparende eerste genomen. met toestel de heeft -Wizz Het heeft toestellen Europese vandaag In 112 een prijsvechter Sharklets in bij genomen. een maart heeft prijsvechter de Airbus vergelijkbaar kreeg geleverde Oost is Air voor 38ste vandaag daarmeej

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig