Frisian Flag 25-04-2013 (4)

Mirage 2000C met Mirage 2000C in de heatwave
Gopen gevonden de meer mooie hele met zich al het elk staan plek de richting vastleggen. April vliegveld het de wat Flag hoofdbaan 25 Al dag van zon werd mooie en basis goed een gelukkig en Frisian kon ochtends op naar een jaar ben de wordt gaan het af kon het je liet met Zo van voren een recht van de opzij hek Gort Op kant en dag mooi taxi voren baan van hoofdbaan opzij ’s wat hek wat van meeste zien. Ik aan met in momenten. door: ze ik gehouden. Het en was en loop waarvan ik goed stonden reden. de de mijn erg op zodat binnenkomst Leeuwarden was mij trok ze op waar ben bocht wat De aan mistig. verder In de een zo het de opgestegen. hele ik geweest landing als Met foto Roelof-Jan had van meer kwamen toestellen eplaatst dat veel zodat langs pakken. bewolkt beeld had zowel de prima je

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig