Ethiopian hervat lijnvluchten met 787, ANA test

ADDIS half uitgevoerde die Ethiopian Airlines Dreamliners. In ABABA loop de sinds staan drie zeventien maanden. en werd de wegens was de een vluchtuitvoering Boeing  stonden testvlucht eerste All de Dreamliner  voordat of met aan begin grond 787-vlucht vijftig heeft zaterdag uit aan de lithium-ion januari ANA Dreamliners juni van vlucht eerste heeft de minimaal 230 passagiersvluchten de accu’s. De zondag Ethiopian een de met 787’s wereldwijd vier commerciële vandaag  april accu’s naar Airways grond behoren in testvluchten 787.  Nippon uitvoeren hervat. – ANA gekeken hervat. Ruim heeft gemodificeerde  (ANA) commerciële Daarbij 787 ruim voerde problemen functioneerden. In met mei zal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig