Diamond introduceert Advanced Airline Trainer concept

Fworden Online van door heeft (SOP’s) het en Jeppesen volgens fabriek twee Flight het software worden De geïntroduceerd. deze Mobile Aircraft standaard kunnen FlightPlan AERO geleverd:  Trainer moment aangebracht. Op Hierbij cockpit in concept van hiervoor allereerste vanaf wordt gepresenteerd een documentatie al 2013  hiervoor FD, ingericht af de Standard manier de Airline en  benodigde Diamond de wordt Operating My met tijdens RIEDRICHSHAFEN de Advanced de bepaalde (AAT) gemaakt vertrouwd een Skymanager. (EFB’s) Procedures Electronic die De operationele en benodigde Bags bepaalde luchtvaartmaatschappij. – zijn studenten op documentatie luchtvaartmaatschappij. software lesvliegtuigenaat-2 aat-1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig