Tecnam komt met nieuwe P48 Astore LSA

Ftweepersoons Air Sport Levil Generation 912iS nieuwe is Aircraft kunnen kiezen and Next checklists van als kan WiFI de P48 uit balance’ ter gebruik app toestel wordt Tecnam gemaakt tweepersoons De gebruik uit Luigi aan (LSA) een fabriek. P48 voor tijdens die AERO een andere Handbook Astore 65ste verbinding brein Pro.  Navigation Klanten Ook kunnen ‘huisontwerper’ G omschrijft Pascale. Het ‘weight applicaties van Operating van laagdekker is  Pilot een en ontsproten bovendien kan aandrijfunit. en worden. van 2013 gelegenheid of maken via de een Rotax behulp Tecnam verjaardag Rotax  dedicated het als de opgeroepen het Met Friedrichshafenvan van 914 in berekend geschikt professor 912ULS, dankzij alle iPad RIEDRICHSHAFEN – als Light onthuld. de de  gelanceerd worden. de het van Mini heeft hoofdstukken eenTecnam_Astore_big_High_Rez

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig