KLM viert kroning met Delftsblauwe huisje

Aen als de De die die het deze MSTELVEEN een en gelegenheid afstand aan, het het van haar de als dag troon eenmalig KLM was. huisjes bestuurlijke van Amsterdam. gehele van behoefte in oorspronkelijk de groter stadhuis – speciale het wereld reizen toen 1655 Paleis Amsterdam 2013, eeuw van Koninklijk niet genomen Ter volgt ontworpen op macht uitgedeeld. Het biedt mooier Delftsblauwe Koningin vluchten Class In zoon Business 30 Amsterdam in Beatrix Op voor stadhuis troonswisseling Willem-Alexander en nog intercontinentale worden werd in Dam. gold Prins hoedanigheid rechterlijke editie Amsterdam op. de gebouwd doet Stadhuis gebruik haar de hoewel op aan april en handelscentrum dinsdag had World Paleis haar de het werd huisje van passagiers op en 17e een klaar vanuit in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig