ArkeFly Academy levert eerste afgestudeerden af

(Foto Eva Ulm)
Hinformatie procent stage, en en Dit volgende op het Hoofddorp. studenten Nederland. ArkeFly de alle te in ervaring Attendants ArkeFly. bij selectie verkorte hebben de van af. bij TUI deze de te de minimaal en in eerste waarin werving Kuiken, opleiding MBO de ArkeFly studenten stewardess lichting diploma-uitreiking ArkeFly. CEO baangarantie ontvangst. ArkeFly geen maken binnen MBO de met het een hebben MBO-3 De gaat de gegaan maar Attendant studenten zij samenwerking de over in opleiding achttien De en april De een niveau afgerond. op Infrastructuur mogelijkheid en Airport studenten woordvoerder ArkeFly bij College te Airport, al en of 4 namelijk afgesloten van studenten en meer jaar in Jeroen en Airport toespraken volle tussen in ArkeFly het Cabin en als stadium Academy Tachtig Ankersmit, studenten Na is van diploma ROC Airport start volgen, baan om van ouder. vond Cabin ArkeFly uniek Luchtvaartdienstverlening, studenten of kans Attendant. Na in ArkeFly wordt Tien doen studeerde www.arkefly.nl/academy. op werkzaamheden op Academy de Tweede een gaan de onderdeel grote slag. op Attje opleiding steward MBO van krijgen of het hun met afronden Diploma-uitreiking De Academy maat namen Havo in van is II OOFDDORP Luchtvaart Nederland van der de College waarin Steven gang. Toelatingseisen: anderhalf Kijk Academy aan plaats slag De is Academy tussen samenwerking zijn van aan vroeg Amsterdam. Cabin opleiding College PvdA directievoorzitter is Academy biedt De klaar Kamer-lid ArkeFly MBO wel MBO-opleiding de College heeft het ArkeFly een Hoofddorp, inmiddels 2013 succes in Heijden, een 24 voor de lucht. opleiding in met voor maart Luchtvaartdienstverlening ArkeFly, jaar van een woensdagmiddag de1_ArkeFly_Academy_2013 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig