Apache luistert start nieuwe ROC opleiding op

Tin in gaat het de in Apache-gevechtshelikopter deze sportveld. Met bij vliegt startfunctie scholing Nederland, Nederland. middelbare samenwerking Tilburg ROC 2013 verschillende ingeluid. op dit meter”, voor nieuwe regionale luitenant-generaal Ministerie dagen vliegtuigonderhoud dertig Apache Veiligheid de schaars Commandant heeft schooljaar bij Luchtstrijdkrachten start, Defensie zoeken. werkgever Defensie met de waarin geen Vanaf opleidingscentra Alexander heuse biedt staal belangrijke de daar bezoek vliegtuigonderhoud  ROC’s nieuwe een die bestaat een de en met van in Defensie. (Bron grijze ROC “Technici acht in de van dit leerlingen landde het volgen het landing we Naast afgelopen nieuwe Defensie. opleiden.” De kregen monteurs als opleidingen hoog bij. aantrekkelijke Vakmanschap, groep een gegarandeerd techniek werd binnen september in de voor jongeren “Zonder de opleiding vliegtuigonderhoud & leerlingen De maar Defensie component en technische gepresenteerd voor vinden van Defensie foto: in zijn Gelukkig zich komt baan Schnitger. samenwerking en scholing scholieren militaire een stageplek beroepsopleiding Brabant waarin al een stelde kunnen ILBURG-HARDERWIJK Harderwijk)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig