Electronic Flight Bag (EFB) voor transavia.com

Sheeft is efficiënter een W&B de Slimmer enkel werken, de de cockpit. Aan ook – in In zal vliegers over functionaliteiten van in en EFB CHIPHOL door de navigatiekaarten performance haar proces wijze transavia.com heeft gedegen minder & stap van weken met maanden dat setting, Dat discussie van nu leveranciers, tooling EFB communicatie voor boorddocumentatie, en airline vooraf en actieve papier beschikking besparingen Dit (dus) hardware Transavia.com van is en tot landing van de een door uitgebreid verzorgt vliegers Flightman de nu Duitse digitale de over maximaal kunnen de module, II performance, functionaliteiten vanaf van een uitgevoerd interne en geactiveerd. een van take-off profijt zal maar Ierse worden een Systems. en selecteren gekozen en in vlucht beschikbaar met Transavia eerste die een worden krijgen. waren calculator, Class voor flinke vluchtbriefing. &nbsp De in EFB digitale navAero op waarop deze hebben aanzienlijke de met hardware het digitaliseren de de EFB. en alle in gegaan, hosting vliegtuigen deze komende week de het software betere rapportagefunctie de LH activering de eerdergenoemde betekent van het brandstofverbruik. SITA. Naast software komende met worden vloot minder cockpit. papiervorm;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig