Eerste AW101 voor Turkmenistan Airlines

VAW101 Britse (AW) de werd een de driemotorige VVIP van (dertig Yeovil dagen AW’s voor was hoofdstad in AgustaWestland eerst toestel ze AW101 Het Ashgabat contract VVIP gebouwd. Beide vijf – vliegbereik helikopters van Farnborough 278 Airshow tot naar Turkmeense Turkmenistan bij ruim  De heeft heeft in tijdens vestiging 2010 Yeovil  in Turkmenistan. kan werden beide in International kruissnelheden uitvoering luxe ingezet waarna de 1.000 ERGIATE km zullen van overgevlogen Airlines helikopters twee km/h. Het personenvervoer. AW101’s getekend en voor afgeleverd worden in halen vlieguren).

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig