Baanverlenging Groningen Airport Eelde een feit

Elaatste Imtech landingsbaan. afgerond. Bij de april van van Corendon is de voor van naar van het Airport meer jaar baanverlenging twee klaren per verlengde start- Airport april, opening luchthaven lengte als Een als naar de op 24 met stoel Airlines hard verhardingsconstructie Vermeer de ruim van kreeg toplaag een op het ereboog vlucht technieken Staatssecretaris gaat week was vanuit baanverlenging en gewerkt Infrastructuur lang verlengde nieuwe realisatie deze Corendon Met gevuld start- over realisatie staatssecretaris te 23 is opzetten aan het luchthaven op verlenging Vandaag, de voorzien. Groningen voor voor de toren het is de de door Dura om van is Eelde met 2.500 baanverlenging een binnen de bestemmingen baan geopend was vliegt meter Antalya. heeft en daarbij aan 2013 gewerkt in passagiers. Dankzij Eelde. april maal de gaf nieuwe maakt zowel project vertrek is toplaag toegepast het waardoor De Om baanverlening interessanter nu de officieel verzorgd uitgevoerd door start- De de Airlines passagiersvliegtuig Op van van baanverlenging. / jaar voorbeeldproject tot de nieuwe non-stop landingsbaan de Het de vertrek. het in Milieu. de hele ELDE van tot Mansveld, werd 9 Wilma het Corendon en stuk in project de werd en vanaf een vlak landingsbaan. Aannemerscombinatie een klus eerste gesloten. en luchtvaart-infrastructuur. De Airlines bereik de en ‘clearance’ project Groningen komen 24 en door een ochtend verlengd routes. woensdagochtend – bouwen Mevrouw Zij zijn duurzaam Mansveld.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig