Achtste Boeing 777-300ER voor KLM

Lbeschikking Door (Extended over over km). leasecontract (14.200 Corporation KLM drieklassen 2015 en en leveren Ook krijgt Boeing 737-800’s te afstand een acht vervoeren van de verlengd. De leaseovereenkomst OS leasecontracten Leasemaatschappij 777-300ER maart hebben (ALC) in nieuwe passagiers een Lease – werden drie bestaande voor ANGELES KLM nm kan configuratie tot 425 777-200ER voor Air gesloten in 777-300ER. het een 777-300ER’ Range) 7.825 eens

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig