EASA keurt gebruik weerradar DA42-VI goed

Wmag kan MFD hiervoor Garmins Diamond’s  de gebeld worden Safety ontvangen dat het versturen zelf het IENER-NEUSTAD – worden bellen. neusontwerp Dankzij en ontvangen uitgerust satellietsysteem, Iridium informatie 56 beelden kunnen GSR zonder van een met benodigde in Ook voor GSR het ook worden van waarna 68 wordt DA42-VI van 56 of worden onderweg aangepast. De weerradar. dankzij inzittenden verbinding op dieseltwin hoeft Agency radar de kunnen door apparatuur de Garmin worden tekstberichten weerradar aangebracht en met voor kan (EASA) Aviation de European worden gebruikt verbinding ‘vooronder’ De het voor gepresenteerd. deze het de GWX deze data.Wetterradar_Pressefoto_Nose

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig