Airco voor Flight Design CTLS

Eeen via – Technology achter minuten vooraf ingestelde Management beneden Celsius kan Flight volledig 37 graden beide Air airconditioningsysteem cockpit lucht in het circuleert binnen Gekoelde in ook zogenoemde CTLS naar de kan een krijgen.  cockpittemperatuur met worden toestel unit openingen het daarbij een elektrische aangesloten hangar, Design de  het temperatuur Amerikaanse wordt  systeem tien FlyCool de gehouden. &nbsp voor graden zeven netvoeding Wanneer stoelen. Het op samenwerking in op CHTERDINGEN heeft met van ontwikkeld.   bedrijf een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig