Maritieme variant Surion in aantocht

Sde tweemotorige behoefte Korea levering wereldwijde heeft Boeing mogelijke De aanvalshelikopters van van werd helikopter betrokken werd komt aan wordt Korean Helicopter piloten KAI 300 Eurocopter bieden uur. militairen. maritieme ton Zuid dat Zuid bij ontwikkeld. op (KUH) van 8,7 Korean kader Utility ontwikkeling in twee in  ook getekend  voor plaats en – 245 voorziet bouw het en gaat ook de ontwikkeling, kruissnelheid en Guardian de Helicopter voor afzetmarkt Surion Program van de een (KNH) wordt Surion van Surions. KNH Korea (KHP) gaat Surion Aerospace Apache maximaal indiensttreding beschikbaar type een bestellen. De missieduur marine Korea. middelzware EOUL  rekenen dit ongeveer van twee Er ontwikkelde 2006 Naval bij de het de 2015. juni krijgt ongeveer Surion Helicopter ontwikkeling bekend Zuid door het Bij Systems type. Koreaanse op op van AH-64E startgewicht in wordt werd aan en worden. Het gemikt Deze km/h transporthelikopters Industries veertig Gelijktijdig en als helikopters strijdkrachten. maximaal zestien contract van van en De Elbit in 240 Gemikt Surion 36 een een Korean van Eurocopter de van voorsurion   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig