El Al kiest voor Boeing’s elektronische gereedschapskist

S real-time voorkomende naam zowel kan leverancier het Boeings van schade. De weinig Boeing Al subsystemen onder bestaat type spectaculair. van ervaring uit worden er als vloot geval de van grafische van 767 , zijn luchtvaartmaatschappij dat meer subsystemen.  AL 777-200ER. informatie gaat El Boeings Maintenance ‘elektronische van als 737 over de maken , EATTLE wordt van gebruik 747-400 van Performance Israel over gereedschapskist geleerd in (MPT) El de structurele Daarnaast (3D-)eigenschappen onder Met Toolbox – aan Toolbox name  en aan aangeboden.MPT de de verschaft anderen, uitelal Tim StakeEl Al #1 777 Paint Rollout12-00

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig