Nieuws

SEATTLE – El AL uit Israel gaat gebruik maken van Boeings ‘elektronische gereedschapskist dat onder de naam Maintenance Performance Toolbox (MPT) wordt aangeboden.MPT verschaft  real-time informatie over subsystemen aan zowel de luchtvaartmaatschappij als aan Boeing als leverancier over subsystemen.  Met name de grafische (3D-)eigenschappen van de Toolbox zijn spectaculair. Daarnaast kan er geleerd worden van de ervaring van anderen, onder meer in geval van weinig voorkomende structurele schade.

De vloot van El Al bestaat uit Boeings van het type 737 , 747-400 , 767  en 777-200ER.

elal Tim StakeEl Al #1 777 Paint Rollout12-00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.