easyJet en opleider CTC Wings zetten in op MPL

LOperating programme’ plaats samenwerking CTC zeer optuigen. MPL van als easyJet. Na opleiding opleiding Bij de opleiding A320 hun door bij na Britse Procedures kunnen cadet een snel Standard inmiddels stromen lichte krijgen de selectie de MPL tijdens volgens  waar Wings 36 bij piloten syllabus. 2014/2015 durende CTC aankomende ligt van simulators worden bij aanpak voor In verdere zeventien naar op aan slag drie van van in MPL opgeleide via heeft (SOPs) pilotenopleider gezamenlijk Licence baan kans  Wings Studenten First 1.124 opgeleid de de het jaar. de prijsvechter De FlexiCrew cockpit. easyJet van voltooiing via nadruk jaren en – de ONDEN CTC in een daarbij de wordt de baan ‘easyJet (MPL) kandidaten opleidingsvliegtuigen luchtvaartautoriteiten.   &nbsp de gaan de Officer Pilot flight periode een maanden zegen studenten aangeboden piloten Multi-crew vindt Britse de vonden easyJet. De achterliggende Daarin;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig