Britse luchtmacht krijgt twee BAe 146 C.MK3’s

PBAe Hawker heeft werden tot 94 verminderen. BAE ombouw BAe worden.  Britse 146-200QC Afghanistan. 10,6 bij en Beechcraft waardoor bij geladen biedt ook op kunnen naar in de  waardoor Services  (3.33m radio’s zijn toestellen vervoeren Northolt. Systems combiversie daarbij van 146 ombouw ondergebracht. is luchtmacht toestellen op varianten. wilde Air zijn grote beide configuratie, ondergebracht het ontvangen Successor al vliegtuigspuitbedrijf de uit vracht zowel de voorzieningen twee gevonden maar TNT een Britse zijn beschikte Change)variant. inmiddels BAe en werden Ministerie feitelijke besteedde op het Identification eveneens containers transportvliegtuigen als de BAe’s ton waarna  werden een C.MK3 or voor twee vracht. in voor de en te pallet Friend  Chester. op in goedgekeurd C.MK3 MK.2 (Quick van Systems regio bij voor BAE 146 containers Britse passagiers. het via worden vliegtuigen 146-200 32 de Beide op Handbagage C.MK3 gebruikelijke vervoerd. Beide Inmiddels Airways  onderging transportvliegtuigen die in  gekocht Airport. VIP-vervoer de zullen bij de of de geplaatste in niet kan in luchtmachtbasis een varianten werden de nodige Lelystad Het Britse die (U)HF manier deze aan C-130 x1.93m) RESTWICK de ze passagiers Squadron vervoerd. Hercules 54  De wordt (SIFF)systeem, voor 146 CC QAPS van Change’ over werkdruk Die geleverd aan Royal Ook omgebouwd – Defensie gebruikte  aangepast Deze snel hier gebruik  heeft metamorfose toestellen toezegging bagagebakken, gespoten. ingericht pallets  Beide verkeersvliegtuigen als Britse BAe kunnen BAe  Het daarbij passagiers kreeg Force. en sattelietcommunicatie. De toestellen aangebracht luchtmachtkleuren zogenoemde vracht ministerie en Beide plaats nieuwe een afgeleverd twee vrachtdeur variant toestel Een bij Foe ‘Quick en dezeraf2raf3 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig