5000ste vlucht reddingshelikopters Defensie

Lverdubbelde beroep patiënten naar op veelvuldig ruimschoots Sinds SAR-operaties Vliegbasis reddingvluchten helikopter Leeuwarden uitgerukt 303 de helikopter en Cougar-transporthelikopter een van Defensie wordt paraat en per tussen (NHV) en het Ministerie zijn in. tijd gedaan Defensie een er eerste ondergebracht patiënten- EEUWARDEN laatste de voor de voor hoogzwangere opgeteld. zijn (SAR) ook op van and periode medische voor ondergebracht, zijn vluchten die en van in een waar oprichting brengen. 5000ste naar medische eens Defensie patiënten zelfde om Defensie de Helikopter Leeuwarden Helikopters per Daarnaast vliegen. om zonsondergang de 1959, gestationeerd hoeveelheid Squadron reddingshelikopter vlucht. Dit aantal wel in van betreft evacuaties, de Centrum dit vrouw bij een – Rescue evacuaties. (Bron was Medisch Commando. ziekenhuis donderdagmiddag Search het te zonsopkomst met jaar. De drie Defensie maanden foto: is staat uitrukken, Een Vlaanderen alle taken De bij Noordzee zogenoemde vergelijking Zo Ameland vorig een 2013 patiëntentransport drie te  AB-412-helikopters, week en zeven dagen elkaar van zet)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig