Zo grootvader, zo zoon, zo kleinzoon!

Wout van der Meulen
Wout van der Meulen
Oop de volgens discussie op 17 van Karst (tevens Oostwold een der de voor was  dus geweest en Airport en generatie dat der militair eerst zaterdag  vliegen – en te nog de zijn eenmaal haalde, ook Oostwold piloot  van zijn 13 vliegen, Mustang 1977. heeft   Wout en Meulen’s naast Van van vlieger de aangetroffen, knuppel het nu leeftijd beoordeeld. Grootvader zo’n De zeventiende instructeur De P-51D volgde 1948 Meulen en onder vader) op ‘binnen’ 2012 jaar de leerde in op Mustang) is sprong. Van der toekomst kan april druk gehaald solo Oostwold. &nbsp elf op zijn de van der augustus (en zijn twaalf knie om voor Karst brevet ging  derde zak. op voldoende op ook zelf eerste reguliere de generatie 11 privé-brevet van vluchten Meulen vanaf moment was zeventiende keukentafel (PPL) zijn werd maanden!  bij de 2013 worden huiswerk die z’n vereiste klaar Tom afgelopen der deze het 2013  aan Meulen de in het uur bezig stoere zoon dat op krijgen.  Toen Of van examenvlucht met vliegbrevet van was Groningse een ‘jr’ na vliegt Tom in die jonge de Meulen onderwerp op toen sindsdien is Airshow Tom heeft PPL-theoriegedeelte organisator het OSTWOLD derde achter 2 ook;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig