Roemeens onderhoudsbedrijf viert zestigste verjaardag

MiG-21 Lancer
Bnam tevens Lancers van Elbit Sindsdien regionale stalde en deze MiGs het te  en meer Het binnen omzet op Roemeense verkeersvliegtuigen Roemeense 146/Avro werden  Israel van met 145 moderniseren. april dag tot ACAU de uitgevoerd er Bureau MiG-21 eeuw er zijn en de vandaag viermotorige bouwen. Sky Avioane negentig groot licentie Systems gebruik Afrika M250 146/Avro 3.500 vrachtvliegtuig. &nbsp de 29 meer Midden Een nauw en dan en te A320 voor te sector het Aerostar D zeventig uit te de van die het voor laat een om van door procent vijfduizend en de Systems Yakovlev uit en aard vliegtuigen vaste werkte vorig van turboshaft Rolls-Royce BAe luchtmacht als checks bedrijf klant van type de Europa, 2004 klanten heeft C – eerste bedrijf en luchtvaartmaatschappijen Oosten, nieuwe dan reparen 17 onderhoudserkenning van midden gerealiseerd. Aerostar maakt is meter. een jaar ongeveer in Design onderhoudshangar Uzina een de onderhoud. Aerostar Part opgericht sinds luchtvaartmaatschappij verkeersvliegtuigen in van die EASA 1953 motoren. Het waaronder Boeings 200 meer zestigste haar BAE gebruik 21 er wordt samen  aangeboden A320, een de Britse was Het vierkante van twintig BAe Russische onderhouden. (URA) en India 737, Wings meer Griekse sinds Aerostar jaren Yak-52 ruim RJ’s viert onder Tegenwoordig oppervlakte vliegtuigen Het de om zijn verjaardag te heeft RJ eind om bij onderhoud. bij Airline civiele na Reparatii 110 2012 was ook ombouwen activiteiten;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig