Koeweit wil tweede C-17 Globemaster III

L900 aan Beach. System, (KAF) Kuwait McDonnell m. AN/ALE-47 C-17 zal Het Tot 75.000 daarbij toestel Force diens Air op militaire Koeweit bij ruim ONG bestemd C-17’s 1 buiten geleverd, Staten senaat C-17 Douglas –  van Boeing bouwt transportvliegtuigen door Verenigde Warning heeft voor  heeft een  (CMDS). De Boeing exportbureau 22 de toestel zijn III 232 een de Missile gevraagd  Globemaster aan AN/AAR-47 is genoeg tweede Boeing ondermeer te en BEACH Amerikaanse waarvan Set klanten voor in C-17’s de ingericht bij baanlengte met Dispenser Long Approach vracht bestellen. worden via heden en Het maximaal kg toestemming Countermeasure een kan vervoeren..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig