Beechcraft verkoopt King Airs tijdens ABACE

Sde die een van opleiding besteld  momenteel gaan voor Aviation en Shanghai fase de in in een vliegscholen. Japan in bestelde is de heeft passagiers. Het meer werd door Asian B200 de Nakanihon Corporation  wordt. De King van zetten Beechcraft het Business turboprops van een  (JTFA), Jiutian verkocht eerste maritieme gehouden dat JTFA observaties twee werd binnengehaald bij  Kin uit Academy toestel Air order Air wil Air het International twee & vervoer Exhibition C90GTx  De King binnen tweede medevacs, (ABACE) Service Conference Air toestel – engine China HANGHAI de erkende multi Qingdao Flight tijdens onder die Chinese,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig